11833’ün Yıldızı Burçin Bildik, HDC’yi Seçti

Birçok ünlü firmanın reklam filminde (118 33, Yapı Kredi’nin ‘taksitçi’ reklamı, Vestel reklamları vs.) oynayan Burçin BİLDİK son günlerde televizyonda 118 33 reklamlarında oynuyor.

Son dönemde adından oldukça bahsettiren Burçin BİLDİK birçok televizyon programına konuk oldu ve gazetelerde söyleşileri yayınlandı.

Sürekli ekranlar ve kameralar önünde olan Burçin BİLDİK çok uzun zamandır HDC ailesinin bir üyesidir ve HDC ürünlerini kullanmaktadır. Bu kadar göz önünde olan bir sanatçının bizi tercih etmesi umarız aklınızda ki birçok soru işaretini kaldırmaya yardımcı olacaktır. Kendisini bizim sitemizde görene kadar Protez saç kullandığını biliyor muydunuz? Eminiz ki hiç biriniz fark etmediniz.

İstanbul doğumlu olan Burçin Bildik, Kenan Doğulu’nun babası Yurdaer Doğulu gibi bir ustadan müzik eğitimi almış başarılı bir yorumcu. Rumca ve Türkçe şarkılardan oluşan geniş repertuarı bulunan Burçin Bildik çeşitli mekanlarda da sahne alıyor ve sürekli gözler önünde olan bir sanatçı olmasına rağmen hiç kimse protez saç kullandığını fark etmiyor çünkü bizim ürünlerimiz son derece doğal görünüyor.

Burçin BİLDİK dışında sürekli televizyon ekranlarında gördüğünüz sayısız ünlü sanatçıya yıllardır hizmet vermekteyiz. Siz de HDC ailesinin bir üyesi olmak istemez misiniz?

Detaylı bilgi ve randevu almak için aşağıdaki formu doldurun. En kısa sürede sizinle iletişime geçelim.